Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
You must be logged in to reply to this topic.
vAza.sk
Home › Forums › Trestné právo › priestupok
| Author | Posts |
|---|---|
| Author | Posts |
| 1. December 2009 at 13:50 #3841 | |
|
ari |
prosím, poradte mi.idem na priestupkovu komisiu,bola som udaná manželom a jeho kolegynou za obtažovanie mailami a smskami.udali ma niekedy v septembri.ja som vypovedala na polícii v oktobri. ale až teraz ma napadlo, že vlastne oni tam ako dokaz doniesli maily s neskorším dátumom ako bolo udanie podané. ak sa nemýlim, tak by na septembrovom oznámení ma na polícii mali doložit dokazy skoršieho dátumu, nie neskoršieho. tam totiž ide vyložene o hlúposti, a snád ani policajti sa nemali čoho chytit, a tak dokladali maily aj po dátume oznámenia na polícii. urobili správne? poradte mi niekto, ako sa mám bránit? |
| 2. December 2009 at 16:54 #3842 | |
|
or |
z takychto vseobecnych informacii sa neda poradit. na priestupkove konanie si so sebou mozete zobrat advokata. |
| 2. December 2009 at 22:20 #3843 | |
|
ari |
no mna obvinili z vyhrážania sa ublížením na zdraví…ale dá sa vobec na základe mailu a nejakého obrázku, pričom celé to bolo vytrhnuté z kontextu, niekoho obvinit z takého činu? ja som sa nikomu nevyhrážala ublížením na zdraví…možem to brat ako krivé svedectvo, alebo krivú výpoveď? mylsím, že maily sa dajú aj prepísať a podla mna to nie je dostatočný dokaz na to, že sa niekomu vyhrážam ublížením na zdraví…poslala som iba jeden obrázok z vtipnej kategorie čierneho humoru ako odpoved na presladené gýčovité ich obrázky s anjelmi…a oni ma na základe toho obvinili z vyhrážania sa ublížením na zdraví… |
| 3. December 2009 at 09:05 #3844 | |
|
or |
nepojdete pred sud ale pred spravny organ. vsetko co pisete mozete namietat aj v priestupkovom konani. |
| 3. December 2009 at 20:01 #3845 | |
|
or |
§ 49 Priestupky proti občianskemu spolunažívaniu (1) Priestupku sa dopustí ten, kto (2) Za priestupok podľa odseku 1 písm. a) možno uložiť pokutu do 33 eur, za priestupok podľa odseku 1 písm. b) až d) a písm. f) pokutu do 99 eur a za priestupok podľa odseku 1 písm. e) pokutu do 331 eur. |
You must be logged in to reply to this topic.
vAza predstavuje slová „Vzory A ZAkony, Alfu a Omegu právneho minima. Diskutujte v diskusii vAza.sk! a spýtajte sa Váš právny problém. Užitočnosť nadovšetko.